Come on, Hr. og Fru Danmark!

Jeg advarer dig, det her bliver et indlæg hvor jeg undrer mig over samfundet, brokker mig, er politisk og nok ikke er enig med flertallet. Læs videre, det er på eget ansvar.

giphy

“Når hovedet er tomt, må man lede opmærksomheden et andet sted hen.”

Øh undskyld, men hvad er det for noget pis at fyre efter en 20-årig pige med lækre bryster, et kønt ansigt, og et skarpt hoved?.. Medmindre du har boet under en sten, ligget i koma, eller andre trælse ting i de sidste par uger, har du nok hørt om Nikita Klæstrups drønlækre kjole, og hendes endnu lækrere bryster. Og om at det må hun ikke, for hun er jo konservativ.

Hvad er det for noget pjat?? Hendes politiske overbevisning har da intet at gøre med hvad tøj hun må have på, og ærligt, så har jeg set lettere påklædte, og yngre, piger i byen. Mange gange. Er der kollektivt ramaskrig over det? Nej vel.
Det var til en lukket fest, for Konservativ Ungdom. En l.u.k.k.e.t. f.e.s.t. Og så skal hun hegles ned fordi det ikke er konservativt at have en bestemt type kjole. Må jeg så ikke gå med blazer fordi jeg ikke stemmer Liberal Alliance? Eller farverige hårtørklæder, fordi de hører til hos Enhedslisten?

Folk må udtale sig alt det de vil, og de syntes kjolen er pæn eller ej, jeg er bedøvende ligeglad. Det jeg ikke er ligeglad med er, at hun ikke må klæde sig sådan pga. hendes politiske overbevisning, og fordi hun er intelligent. Der er desværre blevet konsensus om en sammenhæng mellem påklædning og intelligens, og Nikitas kjole hører tydeligvis ikke under kategorien “Klogt Tøj”. Kan du høre hendes IQ rasle ned? Nej? Godt, for det har intet at gøre med hinanden. Intet.

Men hvorfor kommer der alligevel en kommentar som den jeg citerede? Hvorfor kan kvinder ikke være sexede og kloge? Og hvorfor skriger kvinder op om ligestilling og rettigheder, men rakker ned på hinanden når de kan komme til det? Hvorfor er vi blevet så smålige?

Hvis i kan svare mig på et af de spørgsmål, så skriv da, for jeg ved det ikke. Jeg håber at 2015 fortsætter bedre end det har startet, for ellers bliver det da et sørgeligt år.

Be good!

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s